-
Соя – зернобобова культура, яку вирощують для кормових, харчових і технічних цілей. Площі посіву сої, серед інших бобових, займають перше місце у світі. Далі йдуть квасоля, арахіс, нут, горох. У даний період часу по всій території України йде збирання врожаю сої.
Післязбиральна обробка сої є найбільш складною у справі виробництва цієї олійної культури. У зв'язку з великим вмістом білка, жиру та вразливістю оболонки до пошкоджень, соя при несприятливих умовах (наявність органічних домішок, підвищена вологість) швидко псується. Дуже важливо, щоб на зберігання зерно надходило ретельно очищеним від битих і подрібнених частин, від бобів, зіпсованих шкідниками, сміття, яке дає додаткову вологу, а також від насіння рицини.
Сепаратори компанії ОЛИС застосовуються для очищення сої на різних етапах: попереднє, первинне, вторинне очищення. Режими очищення, які можна регулювати, дозволяють вже за один прохід домогтися гарної якості зерна. Повітряне очищення забезпечує дбайливе очищення сої, запобігаючи пошкодження бобів, забезпечуючи тим самим на виході найкращий матеріал для зберігання. Для очищення сої використовують:
Залежно від моделі сепаратора ОЛИС – продуктивність очищення може бути від 3-300 т/год., при калібрування посівного матеріалу – 5-30 т/год.
З питань зерноочищення звертайтеся за телефонами:
+38 (067) 511-29-99, +38 (067) 485-19-95
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
многоканальный +38 (048) 752-85-58
отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” +38 (067) 511-29-99, +38 (067) 485-19-95
отдел “Лабораторное оборудование” +38 (067) 899-47-97
отдел Экспорта оборудования +38 (068) 939-65-85
отдел Сервиса +38 (096) 714-46-61
Пізні зернові. Очищення сої.
29.08.19 15:28