ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Статті

ОЛИС Технологічні властивості гречки.
Технології процесів виробництва гречаної крупи...
ОЛИС Класифікація насіння соняшнику. Критерії якості.
Лабораторний аналіз насіння...
Особливості силосів з плоским днищем.
Особливості використання конструкцій.
Переваги та недоліки…
Чому травмується зерно?
До чого призводять травми зерна?
Як уникнути травмування зерна?
Які бувають вологоміри?
Технічні особливості
Критерії вибору…
Різновиди меблів.
Типи витяжних шаф.
Як вибрати витяжну шафу…
Верещинський О.П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна [Текст] / О.П. Верещинський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – 2013. – Вип. 140. – С.163-167.
Дмитрук Є. Нинішня ситуація в борошномельній галузі потребує швидкого реформування її нормативної бази. Чому? [Текст] / Є. Дмитрук, Т. Містулова, О. Верещинський // Зерно і хліб. – 2013. - №3. – С.55-56.
Верещинський О.П. Інтенсифікація холодного методу водотеплової обробки та комплексне підвищення ефективності підготовки зерна при сортових хлібопекарських помелах пшениці [Текст] / О.П. Верещинський, М.С. Музика, О.В. Шевченко // Зернові продукти і комбікорми. – 2013. - №6. – С.6-8.
  Верещинський А.П. Крупообразованіе при розмелюванні шелушенного зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2013. - №6. - С.40-41.

Товари від 21 до 30 з 61

на сторінці
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Сортувати у порядку зменшення
Меню