Технологічні властивості гречки. Технології процесів виробництва гречаної крупи... |
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
многоканальный +38 (048) 752-85-58
отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” +38 (067) 511-29-99, +38 (067) 485-19-95
отдел “Лабораторное оборудование” +38 (067) 899-47-97
отдел Экспорта оборудования +38 (068) 939-65-85
отдел Сервиса +38 (096) 714-46-61
Статті
10.08.16 10:45
10.08.16 10:45
Класифікація насіння соняшнику. Критерії якості. Лабораторний аналіз насіння... |
10.08.16 10:42
Особливості силосів з плоским днищем. Особливості використання конструкцій. Переваги та недоліки… |
10.08.16 10:42
Чому травмується зерно? До чого призводять травми зерна? Як уникнути травмування зерна? |
10.08.16 10:41
Які бувають вологоміри? Технічні особливості Критерії вибору… |
10.08.16 10:41
Різновиди меблів. Типи витяжних шаф. Як вибрати витяжну шафу… |
Верещинський О.П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна
10.08.16 10:40
Верещинський О.П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна [Текст] / О.П. Верещинський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – 2013. – Вип. 140. – С.163-167. |
10.08.16 10:35
Дмитрук Є. Нинішня ситуація в борошномельній галузі потребує швидкого реформування її нормативної бази. Чому? [Текст] / Є. Дмитрук, Т. Містулова, О. Верещинський // Зерно і хліб. – 2013. - №3. – С.55-56. |
Верещинський О.П. Інтенсифікація холодного методу водотеплової обробки та комплексне підвищення ефективності підготовки зерна при сортових хлібопекарських помелах пшениці [Текст] / О.П. Верещинський, М.С. Музика, О.В. Шевченко // Зернові продукти і комбікорми. – 2013. - №6. – С.6-8. |
Верещинський А.П. Крупообразованіе при розмелюванні шелушенного зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2013. - №6. - С.40-41. |