ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Статті

10.08.16 11:40
        Шевченко А.В. Практика внедрения инноваций в технологии производства круп [Текст] / А.В. Шевченко // Мука и крупы: сырье, рынок, технологии: международ. конф., 24-25 сентября 2015р.: доклад. – К.: АПК-Информ информационно-аналитическое агентство. - 2015. 

 

          Верещинский А.П. Современные методы повышения эффективности сортовых помолов пшеницы [Текст] / А.П. Верещинский // Мука и крупы: сырье, рынок, технологии: международ. конф., 24-25 сентября 2015р.: доклад. – К.: АПК-Информ информационно-аналитическое агентство. - 2015. 
     Дмитрук Є. Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці [Текст] /   Є. Дмитрук, О. Верещинський, Є. Харченко // Ukrainian food journal. – 2013. - №3. – С.163-168.
Кукуруза:
Стандарты качества; Распределение основных видов кукурузы;
Производители кукурузы.
     Верещинский А.П. Пути повышения показателей работы мельниц малой производительности [Текст] / А.П. Верещинский, А.В. Крошко // Хранение и переработка зерна. – 2004. – №2. – С.39-40.

Гриби із роду Fusarium пошкоджують зернові рослини, які перезимували в полі, вони викликають загибель сходів, загнивання кореневої системи, потемніння листя, безпліддя колосу та іншими вадами, що супроводжується погіршенням якості зерна.

Розгядається технологія виробництва круп - гороху коленого нешліфованого на основі машини марки МРГ.

В статті розглядаються актуальні напрямки вдосконалення технологій виробництва круп з гороху. 

Cкорочення протяжності розмельного процесу за рахунок інтенсифікації подрібнення  проміжних продуктів є одною з основних задач підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці.

Як показують наші дослідження, величезний потенціал підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці знаходиться у підвищенні ефективності підготовки зерна до помелу.

Товари від 1 до 10 з 14

на сторінці
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
Сортувати у порядку зменшення
Меню