Що таке лабораторні ваги. Їх технічні характеристикик Класи точності лабораторних ваг...... |
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
многоканальный +38 (048) 752-85-58
отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” +38 (067) 511-29-99, +38 (067) 485-19-95
отдел “Лабораторное оборудование” +38 (067) 899-47-97
отдел Экспорта оборудования +38 (068) 939-65-85
отдел Сервиса +38 (096) 714-46-61
Прес-центр
Лабораторні ваги і поради щодо їх вибору
10.08.16 10:00
Верещинський А.П. Ефективність лущильно-шліфувальних машин «Каскад» при підготуванні зерна пшениці у сортовому помелі
10.08.16 09:50
Верещинський А.П. Ефективність шелушильно-шліфувальних машин «Каскад» при підготовці зерна пшениці в сортових помолах [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2012. - №11. - С.40-41. |
Верещинський А.П. Очищення зерна від домішок в процесі лущення при сортових помолах пшениці [Текст] / А.П. Верещинський, А.В. Шевченко // Зберігання та переробка зерна. - 2012. - №7. - С.36-37. |
Верещинський А.П. Лущення, як спосіб інтенсифікації воднотеплового обробки в сортових помолах пшениці [Текст] / А.П. Верещинський, Н.С. Музика // Зберігання та переробка зерна. - 2012. - №6. - С.38-40. |
Верещинський А.П. Властивості і особливості взаємодії шліфувальних кругів з зерном в процесі лущення [Текст] / А.П. Верещинський // Зберігання та переробка зерна. - 2011. - №11. - С.62-65 |
Верещинський, О.П. Чи доцільно вилучати мілке зерно при проведенні сортових помелів пшениці [Текст] / О.П. Верещинський // Хранение и переработка зерна. – 2011. – №6. – С.37-38. |
Сорго
10.08.16 09:30
Сорго є незаслужено залишеною у нас без уваги культурою. Її вирощують у південних, теплих регіонах Росії, України і Казахстану, але, як правило, для технічних цілей. Але при цьому сорго має відмінні харчові характеристики і велику енергетичну цінність. У країнах традиційного вирощування, особливо в Африці, ця культура займає місце, аналогічне нашій пшениці. |
Що являє собою овочевий горох?
10.08.16 09:30
Це однорічна бобова культура, що має прямостояче або в'юнке стебло від 45 до 250 см завдовжки. Служить багатим джерелом білка і різних амінокислот. Він досить невибагливий, дає хороші врожаї і широко застосовується для кулінарних потреб. |