Верещинський А.П. Лущення, як спосіб інтенсифікації воднотеплового обробки в сортових помолах пшениці [Текст] / А.П. Верещинський, Н.С. Музика // Зберігання та переробка зерна. - 2012. - №6. - С.38-40. |
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
многоканальный +38 (048) 752-85-58
отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” +38 (067) 511-29-99, +38 (067) 485-19-95
отдел “Лабораторное оборудование” +38 (067) 899-47-97
отдел Экспорта оборудования +38 (068) 939-65-85
отдел Сервиса +38 (096) 714-46-61
Прес-центр
Верещинський А.П. Очищення зерна від домішок в процесі лущення при сортових помолах пшениці [Текст] / А.П. Верещинський, А.В. Шевченко // Зберігання та переробка зерна. - 2012. - №7. - С.36-37. |
Верещинський А.П. Ефективність лущильно-шліфувальних машин «Каскад» при підготуванні зерна пшениці у сортовому помелі
10.08.16 09:50
Верещинський А.П. Ефективність шелушильно-шліфувальних машин «Каскад» при підготовці зерна пшениці в сортових помолах [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2012. - №11. - С.40-41. |
Лабораторні ваги і поради щодо їх вибору
10.08.16 10:00
Що таке лабораторні ваги. Їх технічні характеристикик Класи точності лабораторних ваг...... |
Закономірності подрібнення лущеного зерна пшениці
10.08.16 10:00
Верещинський А.П. Крупообразованіе при розуміли шелушенного зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2013. - №6. - С.40-41. |
Верещинський О.П. Впровадження інноваційних технологій у сортові хлібопекарські помели пшениці [Текст] / О.П. Верещинський, В.Б. Ільчук // Хранение и переработка зерна. – 2013. – №5. – С.39-41 |
Верещинський А.П. Крупообразованіе при розмелюванні шелушенного зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2013. - №6. - С.40-41. |
Верещинський О.П. Інтенсифікація холодного методу водотеплової обробки та комплексне підвищення ефективності підготовки зерна при сортових хлібопекарських помелах пшениці [Текст] / О.П. Верещинський, М.С. Музика, О.В. Шевченко // Зернові продукти і комбікорми. – 2013. - №6. – С.6-8. |
Нинішня ситуація в борошномельній галузі потребує швидкого реформування її нормативної бази. Чому?
10.08.16 10:35
Дмитрук Є. Нинішня ситуація в борошномельній галузі потребує швидкого реформування її нормативної бази. Чому? [Текст] / Є. Дмитрук, Т. Містулова, О. Верещинський // Зерно і хліб. – 2013. - №3. – С.55-56. |
Верещинський О.П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна
10.08.16 10:40
Верещинський О.П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна [Текст] / О.П. Верещинський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – 2013. – Вип. 140. – С.163-167. |