ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Прес-центр

Товари від 91 до 100 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 8
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12
Сортувати у порядку зменшення
Верещинський А.П. Лущення, як спосіб інтенсифікації воднотеплового обробки в сортових помолах пшениці [Текст] / А.П. Верещинський, Н.С. Музика // Зберігання та переробка зерна. - 2012. - №6. - С.38-40.
Верещинський А.П. Очищення зерна від домішок в процесі лущення при сортових помолах пшениці [Текст] / А.П. Верещинський, А.В. Шевченко // Зберігання та переробка зерна. - 2012. - №7. - С.36-37.
Верещинський А.П. Ефективність шелушильно-шліфувальних машин «Каскад» при підготовці зерна пшениці в сортових помолах [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2012. - №11. - С.40-41.
Що таке лабораторні ваги.
Їх технічні характеристикик
Класи точності лабораторних ваг......
Верещинський А.П. Крупообразованіе при розуміли шелушенного зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2013. - №6. - С.40-41.
Верещинський О.П. Впровадження інноваційних технологій у сортові хлібопекарські помели пшениці [Текст] / О.П. Верещинський, В.Б. Ільчук // Хранение и переработка зерна. – 2013. – №5. – С.39-41
  Верещинський А.П. Крупообразованіе при розмелюванні шелушенного зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2013. - №6. - С.40-41.
Верещинський О.П. Інтенсифікація холодного методу водотеплової обробки та комплексне підвищення ефективності підготовки зерна при сортових хлібопекарських помелах пшениці [Текст] / О.П. Верещинський, М.С. Музика, О.В. Шевченко // Зернові продукти і комбікорми. – 2013. - №6. – С.6-8.
Дмитрук Є. Нинішня ситуація в борошномельній галузі потребує швидкого реформування її нормативної бази. Чому? [Текст] / Є. Дмитрук, Т. Містулова, О. Верещинський // Зерно і хліб. – 2013. - №3. – С.55-56.
Верещинський О.П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна [Текст] / О.П. Верещинський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – 2013. – Вип. 140. – С.163-167.

Товари від 91 до 100 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 8
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12
Сортувати у порядку зменшення
Меню