Сорго є незаслужено залишеною у нас без уваги культурою. Її вирощують у південних, теплих регіонах Росії, України і Казахстану, але, як правило, для технічних цілей. Але при цьому сорго має відмінні харчові характеристики і велику енергетичну цінність. У країнах традиційного вирощування, особливо в Африці, ця культура займає місце, аналогічне нашій пшениці. |
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
многоканальный +38 (048) 752-85-58
отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” +38 (067) 511-29-99, +38 (067) 485-19-95
отдел “Лабораторное оборудование” +38 (067) 899-47-97
отдел Экспорта оборудования +38 (068) 939-65-85
отдел Сервиса +38 (096) 714-46-61
Статті
10.08.16 09:30
10.08.16 09:30
Це однорічна бобова культура, що має прямостояче або в'юнке стебло від 45 до 250 см завдовжки. Служить багатим джерелом білка і різних амінокислот. Він досить невибагливий, дає хороші врожаї і широко застосовується для кулінарних потреб. |
10.08.16 09:30
Всі озимі культури, у тому числі і пшениця, висаджуються на початку осені, формують сходи, потім зимують під снігом, і ранньою весною дають урожай, який дозріває раніше ярових (посаджених навесні). |
Верещинський О.П. Організаційно-технічні підходи до створення успішного круп'яного виробництва [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2011. - №5. - С.38, 39. |
10.08.16 09:10
Верещинський А.П. Основні організаційно-технічні підходи до створення успішних виробництв з переробки зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Зберігання та переробка зерна. - 2010. - № 12. - С.25-27 |
Верещинський О.П. Техніко–економічна оцінка ефективності сортових помелів пшениці [Текст] / О.П. Верещинський // Хранение и переработка зерна. – 2009. – №9. – С.34-35. |
10.08.16 08:40
Верещинський А.П. Як створити успішний млинове виробництво [Текст] / А.П. Верещинський // Зерно. - 2009. - №3. - С.84-91. |
10.08.16 08:30
Дмитрук Є.А. Скорочений технологічний процесс виробництва борошна [Текст] / Є.А. Дмитрук, В.Б. Ільчук, О.П. Верещинський, О.А. Чорний, Є.І. Харченко // Хранение и переработка зерна. – 2009. – №2. – С.53-54. |
10.08.16 08:25
Завдання підвищення якості та виходу борошна залишаються актуальними для більшості млинів сортового помелу пшениці, що вимагає пошуку гарантованих і економічно виправданих шляхів їх вирішення. Одним з напрямків такого пошуку є використання процесу обробки зерна на етапах його підготування до помелу, відомого за кордоном під терміном «debraning». Дебраннінг - похідна від слова «bran» (висівки), яку можна перевести, як лущення, відповідно машину, для реалізації процесу лущення, тобто лущильник, називають «debraner» (дебраннер)... |
Верещинський А.П. Шляхи підвищення показників роботи млинів малої продуктивності [Текст] / А.П. Верещинський, А.В. Крошко // Зберігання та переробка зерна. - 2004. - №2. - С.39-40. |