ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Статті

10.08.16 09:30
Сорго є незаслужено залишеною у нас без уваги культурою. Її вирощують у південних, теплих регіонах Росії, України і Казахстану, але, як правило, для технічних цілей. Але при цьому сорго має відмінні харчові характеристики і велику енергетичну цінність. У країнах традиційного вирощування, особливо в Африці, ця культура займає місце, аналогічне нашій пшениці.
Це однорічна бобова культура, що має прямостояче або в'юнке стебло від 45 до 250 см завдовжки. Служить багатим джерелом білка і різних амінокислот. Він досить невибагливий, дає хороші врожаї і широко застосовується для кулінарних потреб.
Всі озимі культури, у тому числі і пшениця, висаджуються на початку осені, формують сходи, потім зимують під снігом, і ранньою весною дають урожай, який дозріває раніше ярових (посаджених навесні).
Верещинський О.П. Організаційно-технічні підходи до створення успішного круп'яного виробництва [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2011. - №5. - С.38, 39.
Верещинський А.П. Основні організаційно-технічні підходи до створення успішних виробництв з переробки зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Зберігання та переробка зерна. - 2010. - № 12. - С.25-27
Верещинський О.П. Техніко–економічна оцінка ефективності сортових помелів пшениці [Текст] / О.П. Верещинський // Хранение и переработка зерна. – 2009. – №9. – С.34-35.
Верещинський А.П. Як створити успішний млинове виробництво [Текст] / А.П. Верещинський // Зерно. - 2009. - №3. - С.84-91.
Дмитрук Є.А. Скорочений технологічний процесс виробництва борошна [Текст] / Є.А. Дмитрук, В.Б. Ільчук, О.П. Верещинський, О.А. Чорний, Є.І. Харченко // Хранение и переработка зерна. – 2009. – №2. – С.53-54.
Завдання підвищення якості та виходу борошна залишаються актуальними для більшості млинів сортового помелу пшениці, що вимагає пошуку гарантованих і економічно виправданих шляхів їх вирішення. Одним з напрямків такого пошуку є використання процесу обробки зерна на етапах його підготування до помелу, відомого за кордоном під терміном «debraning». Дебраннінг - похідна від слова «bran» (висівки), яку можна перевести, як лущення, відповідно машину, для реалізації процесу лущення, тобто лущильник, називають «debraner» (дебраннер)...
     Верещинський А.П. Шляхи підвищення показників роботи млинів малої продуктивності [Текст] / А.П. Верещинський, А.В. Крошко // Зберігання та переробка зерна. - 2004. - №2. - С.39-40.

Товари від 41 до 50 з 61

на сторінці
Сторінка:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Сортувати у порядку зменшення
Меню