ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Прес-центр

Товари від 191 до 200 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 18
  2. 19
  3. 20
  4. 21
  5. 22
Сортувати у порядку збільшення
Кукуруза:
Стандарты качества; Распределение основных видов кукурузы;
Производители кукурузы.
Всі озимі культури, у тому числі і пшениця, висаджуються на початку осені, формують сходи, потім зимують під снігом, і ранньою весною дають урожай, який дозріває раніше ярових (посаджених навесні).
Верещинський О.П. Організаційно-технічні підходи до створення успішного круп'яного виробництва [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2011. - №5. - С.38, 39.
Верещинський А.П. Основні організаційно-технічні підходи до створення успішних виробництв з переробки зерна [Текст] / А.П. Верещинський // Зберігання та переробка зерна. - 2010. - № 12. - С.25-27
Верещинський О.П. Техніко–економічна оцінка ефективності сортових помелів пшениці [Текст] / О.П. Верещинський // Хранение и переработка зерна. – 2009. – №9. – С.34-35.
Верещинський А.П. Як створити успішний млинове виробництво [Текст] / А.П. Верещинський // Зерно. - 2009. - №3. - С.84-91.
Дмитрук Є.А. Скорочений технологічний процесс виробництва борошна [Текст] / Є.А. Дмитрук, В.Б. Ільчук, О.П. Верещинський, О.А. Чорний, Є.І. Харченко // Хранение и переработка зерна. – 2009. – №2. – С.53-54.
Завдання підвищення якості та виходу борошна залишаються актуальними для більшості млинів сортового помелу пшениці, що вимагає пошуку гарантованих і економічно виправданих шляхів їх вирішення. Одним з напрямків такого пошуку є використання процесу обробки зерна на етапах його підготування до помелу, відомого за кордоном під терміном «debraning». Дебраннінг - похідна від слова «bran» (висівки), яку можна перевести, як лущення, відповідно машину, для реалізації процесу лущення, тобто лущильник, називають «debraner» (дебраннер)...
     Верещинский А.П. Пути повышения показателей работы мельниц малой производительности [Текст] / А.П. Верещинский, А.В. Крошко // Хранение и переработка зерна. – 2004. – №2. – С.39-40.
     Верещинський А.П. Шляхи підвищення показників роботи млинів малої продуктивності [Текст] / А.П. Верещинський, А.В. Крошко // Зберігання та переробка зерна. - 2004. - №2. - С.39-40.

Товари від 191 до 200 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 18
  2. 19
  3. 20
  4. 21
  5. 22
Сортувати у порядку збільшення
Меню