ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Прес-центр

Товари від 181 до 190 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 17
  2. 18
  3. 19
  4. 20
  5. 21
Сортувати у порядку збільшення
Що таке лабораторні ваги.
Їх технічні характеристикик
Класи точності лабораторних ваг......
Верещинський А.П. Ефективність шелушильно-шліфувальних машин «Каскад» при підготовці зерна пшениці в сортових помолах [Текст] / А.П. Верещинський // Хлібопродукти. - 2012. - №11. - С.40-41.
Верещинський А.П. Очищення зерна від домішок в процесі лущення при сортових помолах пшениці [Текст] / А.П. Верещинський, А.В. Шевченко // Зберігання та переробка зерна. - 2012. - №7. - С.36-37.
Верещинський А.П. Лущення, як спосіб інтенсифікації воднотеплового обробки в сортових помолах пшениці [Текст] / А.П. Верещинський, Н.С. Музика // Зберігання та переробка зерна. - 2012. - №6. - С.38-40.
Верещинський А.П. Властивості і особливості взаємодії шліфувальних кругів з зерном в процесі лущення [Текст] / А.П. Верещинський // Зберігання та переробка зерна. - 2011. - №11. - С.62-65

Лаванда

10.08.16 09:33

Особливості висадки, догляду, поливу
Як розмножувати лаванду?
Застосування ...
Озимі. Як виростити хороший урожай озимих?
Верещинський, О.П. Чи доцільно вилучати мілке зерно при проведенні сортових помелів пшениці [Текст] / О.П. Верещинський // Хранение и переработка зерна. – 2011. – №6. – С.37-38.

Сорго

10.08.16 09:30

Сорго є незаслужено залишеною у нас без уваги культурою. Її вирощують у південних, теплих регіонах Росії, України і Казахстану, але, як правило, для технічних цілей. Але при цьому сорго має відмінні харчові характеристики і велику енергетичну цінність. У країнах традиційного вирощування, особливо в Африці, ця культура займає місце, аналогічне нашій пшениці.
Це однорічна бобова культура, що має прямостояче або в'юнке стебло від 45 до 250 см завдовжки. Служить багатим джерелом білка і різних амінокислот. Він досить невибагливий, дає хороші врожаї і широко застосовується для кулінарних потреб.

Товари від 181 до 190 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 17
  2. 18
  3. 19
  4. 20
  5. 21
Сортувати у порядку збільшення
Меню