ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Прес-центр

Товари від 161 до 170 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 15
  2. 16
  3. 17
  4. 18
  5. 19
Сортувати у порядку збільшення

praktika

10.08.16 11:40

        Шевченко А.В. Практика внедрения инноваций в технологии производства круп [Текст] / А.В. Шевченко // Мука и крупы: сырье, рынок, технологии: международ. конф., 24-25 сентября 2015р.: доклад. – К.: АПК-Информ информационно-аналитическое агентство. - 2015. 

 

          Верещинский А.П. Современные методы повышения эффективности сортовых помолов пшеницы [Текст] / А.П. Верещинский // Мука и крупы: сырье, рынок, технологии: международ. конф., 24-25 сентября 2015р.: доклад. – К.: АПК-Информ информационно-аналитическое агентство. - 2015. 
Верещинський О.П. Технологія виробництва круп – гороху коленого не шліфованого [Текст] / А.П. Верещинский, А.В. Шевченко // Хранение и переработка зерна. – 2015. – №1. – С.38, 40.
Верещинський А.П. Удосконалення переробки проса в пшоно шліфоване [Текст] / А.П. Верещинський, Ю.Б. Пірус, Н.С. Музика, А.В. Шевченко // Зберігання та переробка зерна. – 2014. – №2. – С.32-34.
Зернові культури – продукт, що використовується у виробництві хліба, хлібобулочних виробів і круп. Крім того, на їх основі роблять концентровані й грубі корми, які використовуються у тваринництві...
Види зернових культур. Озима пшениця. Ячмінь. Овес.
     Дмитрук Є. Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці [Текст] /   Є. Дмитрук, О. Верещинський, Є. Харченко // Ukrainian food journal. – 2013. - №3. – С.163-168.
Посів озимої пшениці. На яких принципах побудований догляд за посівами. Внесення підгодівель і обробка посівів.
Пшениця як зернова культура. Поділ пшениці на класи.
Основні типи пшениці, відмінності озимої та ярої пшениці.
Умови отримання хорошого врожаю...
ОЛИС Технологічні властивості гречки.
Технології процесів виробництва гречаної крупи...
ОЛИС Класифікація насіння соняшнику. Критерії якості.
Лабораторний аналіз насіння...

Товари від 161 до 170 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 15
  2. 16
  3. 17
  4. 18
  5. 19
Сортувати у порядку збільшення
Меню