ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Прес-центр

Товари від 101 до 110 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 9
  2. 10
  3. 11
  4. 12
  5. 13
Сортувати у порядку зменшення
Які бувають вологоміри?
Технічні особливості
Критерії вибору…
Різновиди меблів.
Типи витяжних шаф.
Як вибрати витяжну шафу…
Особливості силосів з плоским днищем.
Особливості використання конструкцій.
Переваги та недоліки…
Чому травмується зерно?
До чого призводять травми зерна?
Як уникнути травмування зерна?
ОЛИС Технологічні властивості гречки.
Технології процесів виробництва гречаної крупи...
ОЛИС Класифікація насіння соняшнику. Критерії якості.
Лабораторний аналіз насіння...
Пшениця як зернова культура. Поділ пшениці на класи.
Основні типи пшениці, відмінності озимої та ярої пшениці.
Умови отримання хорошого врожаю...
Посів озимої пшениці. На яких принципах побудований догляд за посівами. Внесення підгодівель і обробка посівів.
     Дмитрук Є. Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці [Текст] /   Є. Дмитрук, О. Верещинський, Є. Харченко // Ukrainian food journal. – 2013. - №3. – С.163-168.
Зернові культури – продукт, що використовується у виробництві хліба, хлібобулочних виробів і круп. Крім того, на їх основі роблять концентровані й грубі корми, які використовуються у тваринництві...
Види зернових культур. Озима пшениця. Ячмінь. Овес.

Товари від 101 до 110 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 9
  2. 10
  3. 11
  4. 12
  5. 13
Сортувати у порядку зменшення
Меню