ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Прес-центр

Товари від 1 до 10 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Сортувати у порядку зменшення

Сокращение протяженности размольного процесса является одной из основных задач совершенствования сортовых помолов пшеницы

Сепарирование является одной из самых важных операций в процессах выращивания, хранения и переработки зерна. Степень очистки и классификации семенного материала во многом влияют на урожай.  Степень разделения зернового вороха после уборки определяет стабильность качества зерна при хранении. Очистка зерна на мукомольных и крупяных заводах предопределяет качество готовой продукции.

В настоящей статье мы попытаемся без особого внедрения в технологические аспекты прояснить основные организационно-технические подходы к созданию успешного  мельничного производства.  

Як відомо, лущення (дебранінг) є ефективним прийомом під час підготування пшениці до сортового помелу. Використання процесу лущення дозволяє істотно зменшити зольність зерна, знизити вміст смітної домішки, а також створити сприятливі умови для проведення кондиціювання. Підвищення загального виходу борошна за рахунок борошна високих сортів є закономірним результатом підготування зерна до помелу із застосуванням лущення.

Единственным путем обеспечения эффективности помолов при сокращении их структуры может быть разработка и внедрение новых специальных технологических фрагментов и реализующих их машин.  Успешность данного подхода многократно подтверждается практикой в т.ч. исследовательскими и внедренческими работами нашего предприятия.

Як показують наші дослідження, величезний потенціал підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці знаходиться у підвищенні ефективності підготовки зерна до помелу.

Ця подія відбулася 21 травня 2014 року на засіданні Вченої ради Національного університету харчових технологій.

Cкорочення протяжності розмельного процесу за рахунок інтенсифікації подрібнення  проміжних продуктів є одною з основних задач підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці.

В статті розглядаються актуальні напрямки вдосконалення технологій виробництва круп з гороху. 

Розгядається технологія виробництва круп - гороху коленого нешліфованого на основі машини марки МРГ.

Товари від 1 до 10 з 274

на сторінці
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Сортувати у порядку зменшення
Меню